Co jsem udělal špatně a nejlépe na OC Half Marathon

Ahoj! Dnes jsem provozoval OC Half Marathon a i když jsem to několikrát běžel, byl to nový zážitek od doby, kdy pršelo. Když jsem udělal polovinu nebo plnou OC maraton, bylo to vždy horké, takže to byla jiná rasa.

Kromě deště v den závodu-přidal jsem k méně než ideální okolnosti tím, že jsem udělal některé hlavní chyby nováčků. Pojďme to hrát, jako by to byly skvělé zprávy / špatné zprávy, stejně jako uvedu věci, které jsem udělal špatně, stejně jako věci, které jsem udělal nejlépe počínaje špatnými věcmi …
Moje nejnovější videa

Marathonský tréninkový den 5
Marathon Training Running Blog – Runte Eat Repeat. Plán tréninku 5. den.

Více videí

0 sekund 4 minut, 34 sekund

Další
Zlatý retrívr si nevezme jeho pilulky!
02:19

Žít
00:00
08:21
04:34

Věci, které jsem udělal špatně tento půlmaraton:

1. Nepamatoval jsem si přinést vodu.

Dovolte mi, abych řekl, že znovu – já, váš regionální monikan, který každý den pije tak obrovské množství vody, že je s největší pravděpodobností pouze odpovědná za kalifornské sucho … nepamatovala si, že by přinesla vodu, aby provozovala půlmaraton.

Ani nechápu, jaký je můj problém? !! Když jsem jezdil na závod, uvědomil jsem si, že jsem si přál pití vody a také jsem byl ohromen, abych si uvědomil, že si to nepamatuje. Abych si to nepamatoval, když jdu do supermarketu.

Naštěstí jsem měl ledovou kávu! Před závodem jsem však měl žízeň, stejně jako ty, jako jsem pocit, že jsem porozumění, nemohu mít vodu, mě způsobila mnohem větší Sevilla FC Dres žízeň!

Dokonce jsem vydal svůj balíček manga stimulovat pro svou druhou láhev s vodou – obvykle přináším 2 = 1 pro vodu i 1 pro Spark. Opravdu jsem na tuto sféru upustil.

2. Typ jsem si nepamatoval / došel čas k jídlu před závodem.

Přepnu to, co jím před závodem, ale v poslední době jedly ovesné vločky. Před závody to dělám v přehrádce na cestovní kávu a také ho jím na cestě. Když jsem se právě chystal vystoupit z mého vozidla, uvědomil jsem si, že nejedl. V tu chvíli jsem se nechtěl vyzkoušet stejně, stejně jako jsem se přinutil, takže jsem to prostě nechal.

V mé obraně – když jsem dnes ráno zamířil k dálnici ve 4:30 ráno, rozhodl jsem se na poslední chvíli zaparkovat na povrchové linii a také jsem vzal raketoplán na začátek. (OC Marathon / Half Marathon poskytuje 2 možnosti raketoplánu: 1. Zaparkujte na povrchu a také vezměte raketoplán na startovní čáru 2. Park na začátku, stejně jako když je závod ukončen, vzali raketoplán zpět na začátek pro začátek tvé auto)

Měl jsem obavy, že budu stejně chladno, abych se na začátku raketoval. Pochopil jsem, že bych se chtěl po závodě dostat jen ke svému vozidlu, takže jsem na poslední chvíli změnil mysl. To mě přimělo pozdě na závod a také mě rozptýlilo od stravování.

3. Věřil jsem, že předpověď povětrnostních podmínek, který uvedl, že „neděle bude mít 30% možnosti deště i občasné sprchy“.

Hm, tak tomu tak nebylo. Stejně jako nás raketoplán na začátek spadl, začalo to opravdu pršet. Nebyly to typické sypání nebo mlha, která se v některých případech objevuje poblíž oceánu. Ani náhodou. Pršelo – někteří lidé dokonce uvedli, že to volají.

Lidé se ucházeli o krytí pod stromy i v hale několika hotelů, které obklopují ostrova módy (kde závod začíná). Olympique Lyonnais Dres Nakonec jsem také šel do jednoho z hotelů. Čekal jsem tam až do několika minut, dokud zbraň odešla, aby to zkusila, a na několik dalších minut zůstal mimo deště. Moje nohy už byly mokré od chůze do hotelu, takže jsem pochopil, že jsem se promočil, bylo jen otázkou času …

Věci, které jsem udělal nejlépe tento půlmaraton:

1. Den předtím Sanfrecce Hiroshima Dres pohánělo dobře.

Ujistěte se, že mám banán mnoho dní v týdnu, kdy provozuji závod. To mi poskytuje trochu dalšího draslíku a pomáhá odvrátit křeče.

Rovněž carb tuny a také ujistěte se, že mám sůl. Jsem slaná mikina, takže mi to pomáhá (udělejte to, co je pro vaše tělo nejlepší, to není pro každého perfektní).

2. Popadl déšť poncho z mého auta.

Protože, když jsem vystoupil ze svého vozidla, opravdu nepršelo – prakticky jsem to přeskočil. Jsem tak rád, že jsem to měl! Jakmile jsme vystoupili z autobusu, začalo to skutečně sestupovat. To mi pomohlo zůstat trochu suché a udržet mě trochu teplejší.

Tip: Získejte dešťový poncho z 99 centů obchodu a udržujte jej ve svém vozidle v situaci mimořádné události nebo deštivých závodů.

3. Objevil se.

Mezi chladným deštěm a mým blížícím se úzkostným zhroucením jsem přemýšlel o tom, že nejde vůbec. Jsem rád, že jsem se ukázal. Neměl jsem závod. Na tomto závodě jsem neobjevil nic velmi úžasného (kromě, um, možná přineste vodu Newb).

Ale trochu jsem pomohl své důvěře tím, že jsem se ukázal. V některých případech to je vše, co můžete udělat – ukázat se a být tam. To je mnohem lepší než poskytnutí předtím, než jste měli možnost to prohlédnout.

Závod: pršelo po dobu několika prvních mil a pak se hlavně zastavilo. Program OC Half Marathon je opravdu pěkný. Předpokládám, že je to ten, kdo máf, že vás váš jeden kamarád ditch – opravdu jsem rád, když jsem se podíval na Tichý oceán a elegantní domy v Newport Beach.

Když jsem byl vyroben s závodem, začalo se to znovu posypat, takže jsem se rozhodl spěchat do vozidla a také telefonním volání denně. Je tak zvláštní, že to tady je bezútěšné. Mám pocit, že všechny moje závodní fotografie jsou tak šedé!?

OC Half Marathon Surface Time: 1:47:25

Celkově jsem rád, že mám v knihách ještě jeden závod. Budu diskutovat o svém čase a věřit přesně o to, jak se cítím fyzicky, abych mohl zhodnotit, kde jsem nyní nejlepší fitness. Cítil jsem se, jako bych nebyl úplně zotaven z Bostonského maratonu, když jsem během jednoho náhodného běhu tento týden zkontroloval se sebou. Požaduji to udělat každý běh.

P.S. Ananasova kokosová stimulace je nabízena. Omlouvám se. Chápu, že to lidé stále žádají, ale když je nabídnuto, že se opravdu nestanoví, když se vrací. Nedávno jsem vyzkoušel Blue Raspberry a věřil jsem, že je to dobré. Mango Strawberry je stále jedním z mých nejlepších tipů.

Otázka: Co jsi udělal tento víkend? Běh? Jíst? Jiný??

Pošlete mi sešit

41Save

Sdílení se stará!

41
Kolík

Podíl

tweet

Podíl

Pošta

Podíl

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *