3 Metody Alkohol podkopává hubnutí

Omlouvám se za nehodu večírek, ale také mnoho alkoholu není pro vás skvělý – není tam překvapení! Konzistentní těžké pití může nakonec poškodit váš mozek, srdce i játra, avšak i když občasná obrovská noc může snížit váš imunitní systém po dobu 24 hodin – ne něco, na co se zaměřujete během chladné i chřipkové sezóny! Zejména během prázdnin, když jste pravidelně zvyšují sklenici povzbuzení, může alkohol přispět k přírůstku hmotnosti a také z mnohem více důvodů než jen kalorií, které obsahuje. Najděte si vytrvalou realitu za přesně to, jak stejně dobře mohou ovlivnit vaši váhu.

Alkohol má vysoký obsah kalorií

Gram pro gram, alkohol zahrnuje mnohem více kalorií než sacharidy nebo bílkoviny, stejně jako prakticky četné jako tuk. Extra kalorie od sladkých mixérů nepomáhají, ani: piña colada balí prakticky 500 kalorií na 9 uncí – to je jídlo v kokosové skořápce! Tyto tekuté kalorie jsou běžně přehlíženy, stejně jako pokud neuchováváte karty (nebo trháte taneční parket po celé hodiny), mohou ztěžovat prolévání nežádoucích liber.

Návrh Tipsy #1: Buďte selektivní. Vyberte skvělé vysoce kvalitní víno, lehké pivo, koktejl velikosti Martini nebo ducha (jako je vodka, gin nebo whisky) s mixérem bez cukru (jako je tonikum sody nebo Srbská fotbalová reprezentace Dres dietního plánu). Nebo se rozhodněte pro zředěný nápoj, jako je skvrny červeného vína nebo pivní shandies (s limonádou bez cukru). Popíjejte to pomalu, takže si můžete chuť vychutnat. Poté porovnejte každý alkoholický nápoj se sklenicí vody – měřítko i vaše hlava vám poděkuje ranní díky vám.

Alkohol vás nutí jíst více

Alkohol snižuje vaše zábrany, což ztěžuje zůstat soustředěno na zdravé volby. Tipy, že vás může být mnohem více lákáno, abyste do své steakové večeře přidali stranu Mac a sýr. Stejně jako pokud zasáhnete potěšenou hodinu přímo po práci, stejně jako úplně přeskočit večeři, možnosti jsou mnohem vyšší, že vaše noc skončí výletem na pohonnou hmotu Villarreal CF Dres nebo lednicí na vaši metodu do postele. (Buďme upřímní, žádný dobře mazaný večer nikdy neskončil salátem.) Když nakonec zasáhnete pytel, ovlivňuje se vysoká kvalita spánku. Stejně jako tehdy, když vstanete Groggy a možná trochu hladově, je mnohem pravděpodobnější, že příští den skončí ještě mnohem více kalorií.

Návrh Tipsy #2: Získejte zdravou občerstvení před potěšenou hodinou. Nebo si zakupte jídlo z menu, než začnete pít, když je vaše vůle stále pevná. Zabraňte slaným potravinám, které vám mohou nechat pociťovat žízeň a také způsobit, že budete pít rychleji. Následující den se vraťte na vůz při snídani s obrovskou sklenkou vody a zdravými potravinami, které umožňují vašim játrům zotavit se, jako je špenát a kozí sýrová omeleta s vícezrnnou toast nebo smoothie s mangem stejně jako semena Chia.

Alkohol vám nutí ukládat mnohem více kalorií

Tohle je s největší pravděpodobností Real Madrid Dres nejpřekvapivější: na rozdíl od kalorií v jídle nelze kalorie v alkoholu uložit. Když pijete alkohol, tělo to považuje za toxin a také vaše játra je obtížné jej vyloučit z vašeho krevního řečiště – nejprve jej vyvolává před jídlem. To znamená, že cokoli, co jíte při pití, bude jen udržováno ve vašich tukových buňkách později, spíše než spáleno za energii. Přesto, pití na prázdné břicho není nikdy skvělý nápad! Je však ještě mnohem více nutné vybrat si jídlo moudře.

Návrh Tipsy #3: Objevte zdravé rozhodnutí, a to i s brýlemi na pivo. Vyberte lehčí položky nabídky a také zabraňte hlubokým smaženým nebo krémovým potravinám. Jdete ven na pizzu? Vyhněte se pepperoni a sdílejte vegetariánskou speciální s bočním salátem. Burger i hranolky? Uveďte ne hranolkám, které mohou prakticky zdvojnásobit kalorie jídla, a také se vyhnout mayo i sýrů.

Je možné pít a stále zhubnout?

Během jedné z nejchytřejších ročních období nemusíte slibovat alkohol. Pokud však sledujete svou váhu, je nezbytné si provést moudrá rozhodnutí. Pokyny pro zdravé pití CDC naznačují, že pobyt s tím, že pro ženy, a dva nápoje denně pro chlapa (jeden nápoj se rovná jednomu 12-uncovému pivu, jedné 5-uncí sklenku vína, nebo jeden výstřel o délce 1,5 unce. destilovaných duchů). To neznamená, že je povinné pít každý den – pokud se snažíte zhubnout, udržujte alkoholické nápoje na víkendy nebo pouze speciální akce. Rovněž to neznamená, že můžete ušetřit svůj každodenní příspěvek na víkendové binges. V každém případě, pití a také být veselý – jen tak pečlivě, stejně jako pomalu, sklouzněte do mnoha sklenic vody a také občerstvení na výživné potraviny.

Tato informace platí pouze pro akademické funkce a také není míněna jako náhrada za lékařskou diagnózu nebo léčbu. Neměli byste tyto informace využívat k diagnostice nebo léčbě zdravotního a wellness problému nebo stavu. Vždy zkontrolujte svou fyzikuPřed změnou stravy, změny návyků spánku, užívání doplňků nebo zahájení nové rutiny fyzické zdatnosti.

Tracy Morris

Tracy Morris je vedoucím odborníkem na výživu Fitbit. S magisterským titulem v oboru výživy a dietetikou z Jižní Afriky je také australskou certifikovanou praktikující dietolologií a také celosvětovým členem Akademie výživy a dietetikou v USA. Během posledních 20 let Tracy pobýval v pěti různých zemích a inspiroval lidi po celém světě, aby byli zdraví. V současné době žije v Austrálii Sunny Sydney, kde pomáhá fanouškům Fitbit po celém světě online. Když nepracuje, běží po svých třech malých dětech nebo cvičí Pilates, může být objevena popíjením Pinot Noir s další polovinou sledování slunce.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *