Je ironií, že nemám rád ani maso

v pokračování s Benovým kopáním zpět, šli jsme na jeho výběr na večeři – Agora Churrascaria v Irvine – aka brazilské steakhouse aka „The Meat Parade“. Natolik vtipné si pamatuji, jak moje bývalá sestra BFS mluvila o brazilském BBQ „vše, co můžete jíst“ a nazývá se to Parade Meat. Ona a já jsme byli v té době vegetariánští a dostali z toho velký kop.

Tak jako tak. Fotbal Dres Všichni jsme se Urawa Red Diamonds Dres oblékli.
Moje nejnovější videa

Učení ze špatného běhu
Špatné běhy se dějí – tady je to, jak jsem se pohyboval kolem a poučil se z mého dalšího běhu. Myšlenka, která vám pomůže stát se lepším běžcem tím, že jste neutrálním pozorovatelem tréninku.

Více videí

0 sekund 3 minut, 48 sekund

Další
Cestovní Jane Recenze
08:01

Žít
00:00
08:21
03:48

Restaurace, do které jsme šli v Orange County, se nazývá Agora Churrascaria, ale je jich mnoho. Můj táta poukázal na jednu poblíž LA a vím, že je tu také jeden na Long Beach.

Restaurace je nastavená menu s 14 různými masami, které se přinášejí na vozíky. Každý člověk má kartu se zelenou a červenou stranou. Když potřebujete přestávku, držíte zelenou stranu nahoru, když chcete mnohem více masa a červené strany nahoru.

Jakmile si posadíte sýrový chléb a ke stolu se přinese smažený banán. Sýr a banán byly úžasné.

Nejsem velký jedlík. Dokonce jsem žertoval, že náklady na toto jídlo se na mě ztratí, ale Ben vždy chtěl jít na takové místo. Vzhledem k tomu, že jsem tam byl, rozhodl jsem se vyzkoušet všechno a být otevřený.

Slaniny zabalené filet a steak kabobs

Ukázalo se, že stejně jako jsem očekával, nejsem velký fanoušek masa. Myslím, že Lamb je hra. A maso bylo opravdu dobře kořeněné a vařené, ale nebyl jsem o tom neuvěřitelně nadšený.

Ale byl jsem neuvěřitelně nadšený z bufetu! Miluji epický bufet a to mělo nějaké úžasné vegetariány. Tuniská fotbalová reprezentace Dres Moje oblíbená část celého jídla byla bramborová kaše.

Takže jsem zlomil politiku bufetů na #1 a naplnil se po stranách …

S večeří jsem dostal acai-tini.

Milovník masa skupiny měl nejlepší jídlo svého života a opravdu ho miloval. Takže musím dát úžasnou recenzi pro celkový vkus, nový zážitek a štěstí.

Byl tak plný, i když přeskočil dezert, a tak jsem musel McFlurry všechno jíst sám. Pak jsem dostal nápad na dezertní bufet! Kdo chce jít do provozu se mnou na All Dezert Restaurant ??!?!

Otázka: Byli jste někdy na takovém místě? Jaká je vaše oblíbená restaurace?

Pošlete mi sešit

Uložit

Sdílení se stará!

Podíl

tweet

Kolík

Podíl

Pošta

Podíl

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *