Jenner & Block Partner nabízí poznatky o okupaci sportovního zástupce a také o problémech dne

(dodržování článku se objevilo během léta ve sportovním soudním sporu. Výpočt nabízí předplatitelům nejrozsáhlejšího prohledávatelného archivu sportu v oboru Shrnutí situace specifické pro zákon a narozené články.)

Partner Jenner & Block Michael J. Nelson zastupoval sportovní klienty na profesionální, kolegiálních i středních školních úrovních v otřesech, smlouvě, názvu image, licencování, antimonopolní, poplatky za práva na práva na práva. Mezi jeho rozmanité zkušenosti patří prominentní Reggie White i americké fotbalové případy. Zejména pomáhal svému klientovi vyhrát mezník propuštění první domnělé žaloby na otřesy v národě proti celostátní atletické asociaci s vysokou institucí. Zde sdílí své poznatky o klíčových problémech ve sportu kromě vývoje spojení hráčů s jejich týmy.

Otázka: Jak jste přesně začali se sportovním právem?

Odpověď: Mnoho lidí věří, že jsem byl hvězdným sportovcem nebo jsem měl nějaké domácí spojení se sportem, avšak ani to není pravda. Realita je taková, že jsem byl na správném místě ve správný čas. Byl jsem partnerem v obrovské legislativě, která vykonávala extrémně nejlepší práci, kterou bych mohl na složité smluvní situaci pro náročného partnera. K SSC Napoli Dres tomuto partnerovi došlo k spojení s výkonným ředitelem Asociace hráčů NFL. Takže když přišla sportovní situace, nakonec jsem byl hlavním partnerem. To mi umožnilo získat zákulisí pohled na souvislosti mezi majiteli NFL a hráči a na frontové linie konfliktu o televizních smlouvách s hlavními sítěmi. V lednu 2011 to šlo před soudem a pro mě otevřelo dveře do kariéry sportovní legislativy.

Otázka: Jak se přesně vyvinula spojení mezi amatérskými (vysokoškolskými atd.) A jejich týmy a jaký je výhled na tento vztah?

Odpověď: Za starých časů hráli sportovci – ať už amatér nebo odborník – do určité míry za slávu sportu. Dnes, k mnohem lepšímu nebo horšímu, je sport cestou k bohatství i hvězdy. Sportovní svět se od neuvěřitelného přílivu peněz výrazně změnil.

V současné době existuje vyvíjející se zákonná společná povinnosti týmů vůči sportovcům. Stejně jako na úrovni cestovních sportů má ochrana hráčů rostoucí význam a nejen pro zranění a otřesy otřesů však proti pochybení souvisejícím s hráčem, jako je sexuální zneužívání.

Více i více, požadavky rostou progresivně složité a právní předpisy nyní směřují k týmům kvůli více povinnostem hráčům. Například problémy jména/image/podoby rostou jako právní teorie, například v problémech nespravedlivého obohacení a práva na publicitu. Rovněž sledujeme, jak právníci žalobce hledají více a více povinností sdílet bohatství, abych tak řekl, s hráči.

Otázka: Co si myslíte, že jsou největší právní potíže s amatérskými sportovci i jejich týmy?

A: Je jich mnoho. Bezpečnost hráče. Policejní koučování pochybení. Sdílení příjmů vyvolaných problémy s názvem/image/podobností prostřednictvím televizních práv, videoher, hazardních her (nyní, když je to legální) a prodeje dresů. Třídění povinností na ochranu hráčů a toho, co platí sdílení Manchester City Dres příjmů. To jsou všechny body napětí, které vyžadují vyřešení. Historicky byly tyto problémy téměř zcela vyvážené ve prospěch týmů i škol. Dnes sportovci hledají další šance na sdílení příjmů vydělaných ve sportu.

Vyvíjí se také „akademické podvody“ nebo „neschopnost vzdělávat“. Přidruženo k „akademickému podvodu“ a epizodě způsobilosti na University of North Carolina, kde hráči žalovali, říkali: „Hej, zaručil jsi mi stipendium, ale také vzdělání prvotřídní a mé šance na objevování a také získat také Úkol je pryč. “ Tato situace byla dvakrát vyhozena ze soudu v procedurálních otázkách. Nebuďte překvapeni, pokud někteří hráči někde dělají ještě jeden s tímto typem tvrzení, který může dále upravit krajinu.

Otázka: Řekněte nám přesně, jak se tyto přesně stejné TSG 1899 Hoffenheim Dres problémy odehrávají na úrovni odborníků?

Odpověď: Ano, tyto problémy se obvykle hrají s dohodami o kolektivním vyjednávání a budou hashovány u stolu vyjednávání. Jak jsme však viděli, někdy se přelijí na soudy stejně jako soudní spory; Jméno bývalého hráče, image, soudní spory; stejně jako soudní spory obklopující proces kolektivního vyjednávání, abychom jmenovali několik příkladů.

Otázka: Co si myslíte, že je to největší právní potíže pro sportovce i jejich týmy?

Odpověď: Zaměřuji se na dva v NFL: oslovení vlastního násilí sportu a na to, co můžete telefonovat občanskoprávní neposlušnost, které mohou ovlivnit divák.

Follonull

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *