Může uvolnění UFC zastavit následky antidopingu USADA? Maldanado může objevit

ve fascinujícím pokroku, který nedávno vydal konkurent UFC Fabio Maldanado zjevně připuštěn k využití DHEA, sloučeniny zakázané protidopingovou politikou Everton FC Dres UFC/Usada, během jeho posledního boje UFC v listopadu 2015. Maldanado je citován Jak je v souladu –

“Byl jsem ve svém posledním úseku UFC, stejně jako náhodné testy, používal jsem DHEA, protože lékař mi řekl, že je to skvělé pro Guy kolem 32, je to skvělé pro vaši kůži i vaše hormony.”

Vzhledem k tomuto přiznání může být Maldanado potrestán USADA za zjevné porušení antidopingu? Reakce je skutečně také jediným pobytem, zda Stade Rennais FC Dres USADA vytáhne vyhlášení za předpokladu, že stíhací vydání z propagace.

Jak ukázala filipovická sága Mirko, může stačit přiznání antidopingové infrakce, stejně jako samo o sobě, aby sankce v rámci této politiky zahájily sankce.

Dalším problémem je, že jurisdikce USADA končí, když konkurent již nemá smlouvu s UFC? Reakce není, pokud se týká porušení, která se nachází na základě smlouvy.

Secton 7.9 politiky antidopingu stanoví, že „pokud sportovec… přestane být smlouvou Uder s UFC před jakýmkoli typem správy výsledků nad sportovcem v době, kdy sportovec věnoval porušení politiky antidopingu, USADA jako pravomoc Správa výsledků s ohledem na toto porušení politiky antidopingu. “

Maldanado je uspořádáno k boji proti Fedorovi Emelianekovi v Rusku v Petrohradě v Rusku v těžké váze 17. června. Promotéři zápasu se zjevně neobtěžovali žádným typem antidopingových opatření. Zatímco ruská propagace není žádná odpovědnost za počest pozastavení USADA Maldanado, může být podrobena pokutám v rámci politiky antidopingu nad a nad Inter Milan Dres jakýmkoli typem potenciálního pozastavení USADA.

Toto bude úplně první testovací situace, aby se zjistilo, zda je USADA připraven využít své pravomoci, aby šel po propuštěných bojovnících. Mohou tak učinit v každém typu až 10 let dodržováním tvrzeného přestupku s krátkým článkem 17 čtení politiky, jak je v souladu – s –

“Žádné řízení politiky protidopingu nemůže být zavedeno proti sportovce … pokud nebyl informován o přestupku politiky antidopingu, jak je nabízeno v krátkém článku 7, nebo oznámení bylo poměrně pokus, do 10 let od data Tvrdí se, že došlo k infarkci “.

Sdílejte toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Jako načítání …

Příbuzný

Lyoto Machida přijímá 18měsíční americké suspensionNovNorov.
Mirko „Cro Cop“ Filipovic podal dvouletý zákaz DopingNovanu 25, 2015 v „Doping“
Konkurent UFC má pozastavení USADA na polovinu kvůli „přímému prohlášení“ 8. listopadu 2016 v „Doping“

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *