ABC přijímá přepracování sjednocených pokynů MMA

ještě více aktualizace 3. srpna 2016 – dnes ABC jednomyslně souhlasil s cílem pro 1. ledna 2017 jako cílové datum pro každou provizi, aby tyto nové pokyny získaly platné pokyny

________________________________

AKTUALIZACE – Pokyny, o nichž hlasované, byly revidovány na poslední chvíli a nahradily slovo „poškození“ na „dopad“ v revidovaných kritériích posuzování.

Úplný soubor pravidel šel hlasovat a prošel jednomyslně s výjimkou námitky New Jersey a Tennessee se zdržel zdržení se. Pro zájemce jsem získal kopii e-mailu od Nicka Lembo s podrobnostmi o opozici New Jersey vůči pravidlům

NICK LEMBO NOVÉ JERSEY NÁPRAVY K SNIFFICKÉMU ZMĚNY

Stojí za zmínku, že toto téměř jednomyslné hlasování samo o sobě nedělá nic pro to, jak je MMA Španělská fotbalová reprezentace Dres regulována. Postavení ABC je o něco víc než politické prohlášení. Je na každé jednotlivé atletické komisi, aby přepracovala své politiky, aby tyto změny přijala.

Vzhledem k silné opozici Velšská fotbalová reprezentace Dres New Jersey je nepravděpodobné, že by je přijali. Je třeba poznamenat, že moje domovská provincie, Britská Kolumbie, podle politiky automaticky sleduje vedení New Jersey, takže BC bude muset výslovně přepracovat své předpisy, stejně jako každý jiný stát a provincie, aby se rozhodli tyto změny přijmout.

___________________________

Dnes Asociace boxerských provizí hlasuje o několika změnách sjednocených pokynů MMA.

Změny zahrnují opravu kritérií posuzování (zde podrobně) spolu s níže uvedenými změnami. Omlouvám se za fotografii boku.

Jakmile budou hlasy, aktualizuji tento krátký článek.

reklama

Sdílejte toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Jako načítání …

Příbuzný

John McCarthy pojednává o aktualizovaných „sjednocených pravidlech“ MMA CF Monterrey Dres 20. prosince 2016
ABC navrhuje nové pokyny „uzemněného bojovníka“ v Mmajuly 25, 2022
ABC Hlasování o MMA „Eye Poke Foul“ změna a více od 25., 2022

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *